SouthBohemiaEventsCalendar - your guide in South Bohemia for culture, events, travel and accommodation

Jih Noviny

JIHOČESKÝKALENDÁŘAKCÍ

V jihočeských Nových Hradech se sejdou Chantal Poulain, Martin France, Světlana Nálepková nebo Marcela Březinová

18.04.2024

V jihočeských Nových Hradech se sejdou Chantal Poulain, Martin France, Světlana Nálepková nebo Marcela Březinová

„V sobotu 18. května 2024 se opět sejdou čeští a slovenští interpreti na úpatí novohradských hor, aby podpořili již 14. ročník benefičního koncertu „Kdo má rád…“, který se uskuteční v jihočeských Nových Hradech od 18.00 hodin v Kulturním centru Máj. Celá akce by se nemohla uskutečnit bez pomoci novohradských obyvatelů a jejich starosty Vladimíra Hokra, kteří se každoročně na akci podílejí. Veliké dík patří též Jihočeskému kraji, který je u zrodu této benefiční akce od prvního ročníku a s tím je spojená samozřejmě i záštita předchozích hejtmanů i toho současného Martina Kuby.

Výtěžek z koncertu je opět určen pro Dětské a novorozenecké oddělení nemocnice Prachatice, pro který si osobně dorazí ředitel této nemocnice Michal Čarvaš.

A na koho se letos z účinkujících mohou jihočeští diváci přijít podívat?  Tak například se představí: francouzsko – česká herečka a šansoniérka Chantal Poullain, herec, zpěvák a producent tohoto koncertu Martin France, herečka, zpěvačka a častá návštěvkyně Himalájí  Světlana Nálepková, moderátor a zpěvák Roman Ondráček, kterého si jistě vybavíte z pěveckého dua Těžkej Pokondr, slovenská herečka a zpěvačka Vanda Károlyi, rocková zpívající legenda Marcela Březinová a zpěvačka se soulovým hlasem Martina Balogová, kterou si máme možnost poprvé významněji pamatovat z pěvecké soutěže 1. kola Superstar. Na koncert se v pozici moderátorky už po několikáté vrací Michaela Doležalová.

Upoutávka pro letošní ročník 2024(803) "Kdo má rád..." 2024 (teaser) - YouTube

Vstupenky v předprodeji je možné zakoupit v síti Ticketlive: 14. ročník benefičního koncertu Kdo má rád / 18.05.2024 | TicketLIVE - Naživo je to nejlepší

 

      SouthBohemia Events Calendar

   

 General Partner

About us

 

This website uses cookies to provide services, personalize ads and analyze traffic. By using this website, you agree to this. More information