Jihočeský kalendář akcí - kultura, koncerty, zábava, sport, ubytování

Jih Noviny

JIHOČESKÝKALENDÁŘAKCÍ

Tradiční galavečer bojových sportů je zpět. Gladiators night ring se vrací po dvouleté pauze způsobené pandemií covidu. KD Gerbera v Českých Budějovicích bude praskat ve švech už tento pátek 19. listopadu 2021 od 17 hodin.

18.11.2021

Tradiční galavečer bojových sportů je zpět. Gladiators night ring se vrací po dvouleté pauze způsobené pandemií covidu. KD Gerbera v Českých Budějovicích bude praskat ve švech už tento pátek 19. listopadu 2021 od 17 hodin.

 

Napínavé souboje, špičkové výkony a dechberoucí atmosféra. Tak vypadá klasický galavečer Gladiators night ring, jak ho znají všichni sportovní příznivci na jihu Čech. Oblíbená přehlídka špičkového thajského boxu po nucené pauze hlásí návrat přesně po dvou letech a třech dnech. Naposledy se akce konala 16. listopadu 2019.

 

„Všem nám galavečer moc chyběl. Jsem přesvědčený, že lidé chtějí vidět českobudějovické bojovníky naživo a přijdou je podpořit. Gerbera má jedinečné kouzlo, ze všech míst je skvěle vidět. A jen na místě si to užijete všemi smysly, jako v 5D,“ zve Michal Novák za pořádající Gladiators gym České Budějovice.

 

Organizátorům přidělávají starosti omezení způsobené pandemií covidu, kvůli kterým nedorazí závodníci z Německa ani Rakouska. „Mrzí nás to, ale kvalitu tím večer neztratí. Čekají nás ryze české souboje, které budou o to víc plné rivality,“ očekává Novák.

 

Karta zápasů se mění i v posledních dnech před akcí. Chybět by však neměli přední reprezentanti pořádajícího Gladiators gymu. „Elišku Pelechovou čeká zápas po delší době a má těžkou soupeřku Marcelu Šafránovou z Olomouce. Mohl by to být takový nepřímý souboj o reprezentační post,“ odhaduje.

 

Představí se také Elišky bratr Daniel, dále Matěj Špinar, František Bočáň, Jindřich Šefčík, Daniela Librová či mladé naděje sestry Kadlecovy a další.

 

Vrcholem galavečera bude souboj o kemp v Thajsku pro vítěze pyramidy do 71 kilogramů. Nejlepší bojovník získá měsíční tréninkový kemp s plným servisem v kolébce thajského boxu zakončený zápasem. „Vybrali jsme čtyři nejnadanější fightery v Česku. Ve spolupráci s Bernardem Caplinem, německým promotérem, vydavatelem časopisu Chok a majitelem gymu Punch It, chceme talentované kluky motivovat a podpořit,“ láká Michal Novák. Domácí klub bude reprezentovat Michal Pakiž, za soupeře bude mít Dominika Bartoše, Tomáše Procházku a Radomíra Dočekala.

 

Předzápasy začínají v pátek v 17 hodin, hlavní program startuje v 19 hodin. Už ve čtvrtek od 18 hodin proběhne vážení boxerů v obchodním centru Mercury. Vstupenky jsou v předprodeji k dispozici v KD Gerbera nebo v Gladiators gymu na Výstavišti od 300 do 500 korun, lístky budou v prodeji i na místě za 590 korun. Všichni přítomní musí splňovat aktuální podmínky bezinfekčnosti stanovené vládou.

 

Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.

 

FB: https://www.facebook.com/gladiatorscb

FB event: https://www.facebook.com/events/420391562948452?ref=newsfeed

IG: https://www.instagram.com/p/CV06xf1AA8n/

WEB: https://gladiators.cz/

 

Michal Novák

tel: 728 108 317

 

      Jihočeský kalendář akcí

      Generální partner

O nás

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace