Jihočeský kalendář akcí - kultura, koncerty, zábava, sport, ubytování

Jih Noviny

JIHOČESKÝKALENDÁŘAKCÍ

Týmy SK Slavia Praha U19 a SK Dynamo České Budějovice „B“ se utkají 18. července v Borovanech

13.07.2021

Týmy SK Slavia Praha U19 a SK Dynamo České Budějovice „B“ se utkají 18. července v Borovanech

Ve sportovním areálu TJ Calofrig Borovany nebudou chybět fotbalové legendy Miroslav Beránek, Milan Černý, Petr Kostelník, Martin Vozábal, Jaromír Plocek a další. Pro děti bude připravený bohatý doprovodný program, na závěr zahraje kapela Decameron 1313.

První výkop míče je plánovaný na 14.30 hodin, kdy hráči SK Slavia Praha U19 vyzvou tým SK Dynamo České Budějovice ,,B“. Zápasu se zúčastní několik mládežnických reprezentantů a tým Dynama se bude pyšnit ligovou stálicí Jirkou Kladrubským. Své bývalé kluby přijedou podpořit fotbalové legendy, jako například Miroslav Beránek, Milan Černý, Petr Kostelník, Martin Vozábal, Jaromír Plocek a další. S těmi se návštěvníci budou moci vyfotit ve fotbalovém fotokoutku. Po hlavním zápase bude následovat tradiční pouťový duel místních hráčů, ve kterém se o Borovany utkají „Horejšáci a  Dolejšáci“.

Ani děti nepřijdou zkrátka. Vyřádit se mohou na skákacích hradech, nafukovacím fotbalovém hřišti, elektrokoloběžkách a nafukovací fotbalové brance. Barvy svého oblíbeného týmu si mohou nechat namalovat na obličej, odvážnější dočasným tetováním třeba na rameno. Chybět nebudou stánky s občerstvením, slosovatelná tombola a dražba slávistického dresu, podepsaného hráči mistrovské Slávie.

Program zakončí koncert místní kapely Decameron 1313.

Vstupné 50 Kč, pokud dorazíte v dresu Dynama, nebo Slavie, zaplatíte pouze symbolické vstupné 20 Kč.

Více informací na: https://1url.cz/pKBEg

 

      Jihočeský kalendář akcí

      Generální partner

O nás

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace