Jihočeský kalendář akcí - kultura, koncerty, zábava, sport, ubytování

Jih Noviny

JIHOČESKÝKALENDÁŘAKCÍ

VSTUPENKY NA BORŮVKOBRANÍČKO JE NUTNÉ PŘEDEM REZERVOVAT, NA MÍSTĚ JIŽ NEBUDOU K DISPOZICI

01.07.2021

vstupenky na borůvkobraníčko je nutné předem rezervovat, na místě již nebudou k dispozici

Borůvkobraníčko proběhne v borovanském klášteře již v sobotu 10. července. Kapacita areálu je vzhledem k platným opatřením omezena z 15 tisíc osob na zhruba 10 procent. Akce bude rozdělena na tři samostatné části. Návštěvníci si tak mohou vybrat, zda navštíví borůvkový trh s programem nebo dají přednost zážitku v podání skvělého CIRKU LA PUTYKA či se pobaví na večerní zábavě s kapelou Chlapi v sobě. Na každou část se vybírá samostatné vstupné.

Borůvkový trh nabídne od 9 do 14 hodin opět borůvkové dobroty, jako je borůvkové pivo, koláče knedlíky, vafle, čerstvé borůvky, likéry, šťávy, speciality místních spolků a mnoho dalšího. Něco na zub si můžete zakoupit i od finalistů soutěže MasterChef Česko Pepy Nemravy a Viktorie Hrazdílkové. Ti vystoupí i na hlavním pódiu. Dále se můžete těšit na dechovou kapelu Muzikanti z jižních Čech, pohádku divadelní společnosti Koňmo, rockové loopování s Hansem Looper Transem, borůvkové workshopy, klauna Pupu a další. Vstupenky na borůvkový trh stojí 50 Kč a je nutné je zakoupit předem v borovanském infocentru. Pokud tu možnost nemáte, můžete je zarezervovat na emailu info@borovany-cb.cz nebo telefonicky na čísle 387 001 356.  Na místě již nebudou k dispozici.

Milovníkům nového cirkusu jistě udělá radost vystoupení CIRKU LA PUTYKA v 18 hodin v klášterním parku. La Putyka přijede do Borovan s představením s názvem Kaleidoscope, které bylo v minulém roce speciálně vytvořeno pro letní venkovní scény. Celkem osm akrobatů a herců předvede své umění, jehož součástí jsou šílené skoky na obřím teeterboardu, skupinové taneční choreografie, závěsná akrobacie i lety na trampolíně.  Vstupenky na představení jsou za 230 Kč pro dospělé, 150 Kč za dítě a je možné je zakoupit na www.cbsystem.cz.

Borůvkový den zakončí krumlovská kapela Chlapi v sobě, která zahraje od 20 hodin na venkovním pódiu ve Stodole v Podzámčí. Závěr dne tak bude plný energie, tance a skvělé muziky. Vstupenky na večerní zábavu stojí 100 Kč a jsou k zakoupení na infocentru nebo přímo na místě.

Pořadatelé vzhledem k letošním změnám a velkému omezení kapacity areálu nemohou garantovat dostupnost vstupenek na místě. V případě, že jste z daleka a nemáte možnost si vstupné zakoupit v borovanském infocentru, zarezervujte si je emailem na adrese info@borovany-cb.cz nebo na telefonu 387 001 356.

 

 

 

 

      Jihočeský kalendář akcí

      Generální partner

O nás

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace