Jihočeský kalendář akcí - kultura, koncerty, zábava, sport, ubytování

Jih Noviny

JIHOČESKÝKALENDÁŘAKCÍ

Jihostroj spustil prodej permanentek na sezonu 2021/22

13.06.2021

Jihostroj spustil prodej permanentek na sezonu 2021/22

Volejbalisté Jihostroje budou i v nadcházející sezoně 2021/22 usilovat o nejvyšší příčky v UNIQA extralize i Českém poháru a čekají na ně také prestižní souboje v evropském Poháru CEV. Pokud chcete mít své místo ve Sportovní hale na všech domácích zápasech, pořiďte si permanentní vstupenku.

Volejbalový klub drží místo stávajícím permanentkářům, kteří mají až do 30. června možnost vybrat si ze tří variant kompenzací za nevyužitou permanentku z uplynulé sezony. Jihostroj velmi děkuje především fanouškům z řad stávajících permanentkářů, kteří se i přes nevyužitou permanentku rozhodli podpořit klub nákupem permanentky na sezonu 2021/22. Pro takové SRDCAŘE dokonce Jihostroj připravuje balíček výhod jako poděkování.

Jihostroj láká potenciální zájemce o permanentku především na to, že v případě omezeného počtu lidí vpuštěných na utkání, budou mít přednostní vstup na utkání právě držitelé permanentních karet. Prodej vstupenek bude zahájen až poté, co se dostane na všechny jihostrojácké permanentkáře.

Další výhody pro držitele permanentek

  • Vstup na všechna domácí utkání základní části UNIQA extraligy včetně play-off
  • Vstup na všechna domácí utkání Českého poháru
  • Vstup na všechna domácí utkání evropského Poháru CEV
  • Výrazná finanční úspora oproti nákupu vstupenky na každé utkání
  • Permanentkáři mají jako jediní zaručené své místo na tribuně ve Sportovní hale

Zakoupit permanentku můžete na webu cbsystem.cz.

Druh permanentky                     Cena

Základní permanentka                 2000 Kč

Zlevněná permanentka                1500 Kč*

Rodinná permanentka 2+2          6000 Kč**

Děti do 10 let + ZTP                     ZDARMA

 

* Zlevněná permanentka se vztahuje na juniory (11–18 let), studenty (18–26 let) a seniory (nad 60 let). Studenti se musí prokázat platným studentským průkazem. Děti do 10 let mají vstup ZDARMA, u vstupu je však třeba prokázat věk dítěte.

** Rodinná permanentka platí pro dva dospělé a dvě děti do 18 let. Tuto permanentku nelze rezervovat online. Pokud máte zájem o tento typ permanentky, kontaktujte prosím zástupce klubu na e-mailovou adresu matej.mayer@volejbalcb.cz, kam můžete směřovat také další dotazy týkající se permanentek.

Výdej rezervovaných a zaplacených permanentek bude probíhat od července ve Sportovní hale. O přesných termínech se fanoušci včas dozví e-mailem od vedení klubu.

 

 

      Jihočeský kalendář akcí

      Generální partner

O nás

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace