Jihočeský kalendář akcí - kultura, koncerty, zábava, sport, ubytování

Jih Noviny

JIHOČESKÝKALENDÁŘAKCÍ

Začátek letní přípravy SK Dynamo ČB

18.07.2020

Vážení sportovní přátelé!

Přestože letošní ročník FORTUNA:LIGY stále ještě neskončil, naši fotbalisté mají prakticky již po dovolené a zahajují přípravu. Touto cestou bych Vás chtěl informovat o tom, že klubu SK Dynamo České Budějovice začíná v pondělí 20. července příprava na novou sezonu v nejvyšší soutěži!

Jako již tradičně se náš tým sejde na Střeleckém ostrově hned dopoledne. Hráči se budou scházet tak, aby byli v devět hodin dopoledne na svém místě a pro Vás to tedy znamená přijít před devátou hodinou. K dispozici budou samozřejmě trenér a vybraní hráči. První trénink absolvuje tým v tréninkovém centru na Složišti (cca od 10:30).

Budeme ale rádi, když na Střelecký ostrov dorazíte dříve než v devět hodin ráno. Spolu s naším partnerem, Pekárnou Srnín, jsme si totiž pro Vás připravili snídani, na kterou Vás touto cestou srdečně zveme. Ideální bude, když na snídani dorazíte okolo 8:30, abychom společnými silami stihli vše sníst :-)

V pondělí se na Vás těšíme!

 

      Jihočeský kalendář akcí

      Generální partner

O nás

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace