Jihočeský kalendář akcí - kultura, koncerty, zábava, sport, ubytování

Jih Noviny

JIHOČESKÝKALENDÁŘAKCÍ

Kapela Scooter pokračuje v triumfální cestě napříč Evropou a po třech letech zamíří znovu i do Českých Budějovic

02.05.2019

Kapela Scooter pokračuje v triumfální cestě napříč Evropou a po třech letech zamíří znovu i do Českých Budějovic


Scooter v čele s charizmatickým H. P. Baxxterem oslavili nedávno 25 let na scéně největším turné ve své historii. V rámci toho nevynechali ani Českou republiku a potěšili tak své příznivce v Praze a Ostravě. Tím to ale ještě zdaleka nekončí. Na oslavu čtvrtstoletí jedné z nejúspěšnějších evropských kapel, jaká se kdy na taneční a elektronické scéně objevila, navazují koncerty ze série Live In. Na první z nich se fanoušci mohou těšit již 22. června v Českých Budějovicích, kdy zde Scooter po třech letech opět vystoupí a odstartuje léto.

                                                                                                                 

Kapela, která za poslední roky prošla několika personálními obměnami opět diváky oslní dechberoucí show. S heslem „faster, harder, Scooter“ jsou umělci stále připraveni posouvat hranice vpřed. Scooter přinesl scela jiný pohled na živou show. Nejde jen
o kapelu samotnou, ale také o zcela inovativní řešení pódia, ohňostroje, světelnou show a nadupaný zvuk. Vystoupení kapely Scooter boří jakékoliv předpoklady, které u tanečních kapel panují.
Fanoušci budou mít možnost na živých koncertech v Česku vidět a slyšet všechny zásadní hity, které H. P. Baxxter a jeho dva spoluhráči předvedou v nekompromisní podobě. Hyper Hyper, Fire, How Much Is the Fish?, Ramp! (The Logical Song), Nessaja, Maria (I Like It Loud) nebo Move Your Ass! jsou bezesporu zárukou toho, že se budou bavit opravdu všichni a Scooter opět s přehledem potvrdí svoji pozici jedné z nejúspěšnějších evropských kapel, jaká se kdy na taneční a elektronické scéně objevila. „Koncerty u vás jsou jedny z nejlepších, jaké jsme absolvovali, a tak jsem moc rád, že se můžeme po neuvěřitelných koncertech v Praze a Ostravě do České republiky vrátit,” vzkazuje frontman Scooteru H.P. Baxxter. „Pamatujeme si na skvělou atmosféru v Českých Budějovicích před třemi lety, těšíme se na naše jihočeské Hyper Hyper Wicked fandy,” dodává německý zpěvák.

 

Ještě před tím, než nastoupí Scooter na scénu, rozproudí atmosféru renomovaní jihočeští DJs Klein a populární DJ Basslicker. Na pódium nastoupí také ikonická elektro punková formace Love Gangsters, která slavila velké úspěchy v první dekádě a patří k tomu nejlepšímu, co daly České Budějovice naší hudební scéně.

 

 

Koncert Scooteru s H. P. Baxxterem proběhne 22. června v Pavilonu T na Výstavišti v Českých Budějovicích, předprodej vstupenek v síti Ticketlive.



Aktuální videoklipy:
https://youtu.be/OkCn70bXCBo
https://youtu.be/hwGgBYI-Ku4
https://youtu.be/7aRbQKUJPA8
https://youtu.be/WfhDTBcF-FM

Sociální sítě,:

facebook: www.facebook.com/KoncertyScooter2019/

instagram: @scooter_cz_sk_fans

web: http://scooter2019.eu/

Scooter:
http://scootertechno.com/
https://www.youtube.com/scooter

 

      Jihočeský kalendář akcí

      Generální partner

O nás

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace