Jihočeský kalendář akcí - kultura, koncerty, zábava, sport, ubytování

Jih Noviny

JIHOČESKÝKALENDÁŘAKCÍ

Better Way opět nenechali nikoho na pochybách!

19.09.2018

 

Better Way opět nenechali nikoho na pochybách!

 

Poslední středeční akci před clubem k2 tradičně uzavírali domácí Better Way, kteří se na pódiu ukazují jen zřídka a své vystupování už berou jako občasný špás. Podle toho to také vypadá i na prknech, co znamenají svět, neboť když už se starci utrhnout z řetězu, tak to  stojí za to.

 

Je to takové loučení se s létem, potažmo i s kapelou, která v republice nakopávala zadky všem hard coreovým bandám. Řeč je o devadesátých letech a první vlně tohoto stylu u nás. Od té doby si Better Way drží svou vysokou laťku kvality a jednou za čas potěší své příznivce.

 

Nejlépe to vystihli oni sami, když říkali, že kdo je vidí poprvé, tak je pro něj vše nové a kdo již poněkolikáté, tak hrají pořád to stejný. A kdo je vidí poprvé, tak je také možná vidí naposledy. Ano, Better Way jsou přízrak, který se jednou za čas objeví a pak zase na dlouhou dobu zmizí.

 

Je fajn vědět, že vždy na konci léta budou hrát před K2. Jejich letošní vystoupení bylo opět energetické a útočné. Chlapi prostě vědí jak do těch strun hrábnout a když se vše odehrává na skvělém zvuku, pak není co řešit. Poslední mejdan před K2 byl opět skvělý.

 

Better Way doprovodila smečka NBF, kterou vede Maty z Gutalaxu a která je věrná také starému hard core. Takže pokud se Better Way příští rok neukáží, rostou ve městě jejich pokračovatelé v modernějším střihu.

 

Foto: Lee Lou

 

 

 

 

      Jihočeský kalendář akcí

      Generální partner

O nás

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace