Jihočeský kalendář akcí - kultura, koncerty, zábava, sport, ubytování

Jih Noviny

JIHOČESKÝKALENDÁŘAKCÍ

Pivaři, zašrktněte si termín 7. a 8. září! Hornoplánský Septembeer Fest se blíží

03.09.2018

 

Pivaři, zašrktněte si termín 7. a 8. září! Hornoplánský Septembeer Fest se blíží

 

 

 

Již pátý ročník hornoplánského Septembeer Festu se uskuteční 7. a 8. září tradičně na parkovišti u pláže. Velké slavnosti malých pivovarů budou plné zlatavého moku i živých koncertů – letošním headlinerem je legendární českobudějovický Oceán.

 

 

 

Akce začne v pátek v 18 hodin, kdy se po slavnostním zahájení rozezvučí country od kapely New Rangers. Večer poté budou pokračovat rockoví Tabasco a Šance. Mezi tím si účastníci užijí i oblíbené pivní soutěže, které jsou na programu od 20 hodin.

 

 

 

Druhý den, tedy v sobotu 8. září, bude u pláže živo už od 10 hodin dopoledne, kdy začne vystoupení Babouků. Muzika pak bude hrát až do dvou hodin v noci! Kromě zmíněného Oceánu, jenž si v posledních letech užívá povedený comeback, zpečetěný deskou Ve smíru, vystoupí například ZZ Top Revival, Harvester nebo The River Of The Lost Souls, kteří slavnosti zakončí. Během dne se opět budou konat soutěže a od 10 do 16 hodin bude fungovat i dětský koutek. Také se bude volit královna Septembeer Festu a pivovar, který vytočí nejvíce piv, dostane pivní pečeť.

 

 

 

„Pivní slavnosti jsou krásná tradice, která má už nadregionální dosah. Návštěvníci se mohou těšit na piva menších, avšak bezesporu kvalitních pivovarů, a také na bohatou gastronomii,“ říká starosta Horní Plané Jiří Hůlka.

 

 

 

Vstupné na festival, který organizuje město Horní Planá za přispění místních podnikatelů, bude zdarma.

 

 

 

KONTAKTY A ODKAZY:

 

 

 

JIŘÍ HŮLKA - starosta@horniplana.cz, 380 724 411

 

HORNÍ PLANÁ - http://www.horniplana.cz/

 

LIPNO ŠUMAVA - http://www.sumava-lipno.eu/

 

 

      Jihočeský kalendář akcí

      Generální partner

O nás

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace