Jihočeský kalendář akcí - kultura, koncerty, zábava, sport, ubytování

Jih Noviny

JIHOČESKÝKALENDÁŘAKCÍ

Hladovýmu Pepovi se v Budějcích začíná líbit, objevil restauraci Panda!

04.08.2018

 

Hladovýmu Pepovi se v Budějcích začíná líbit, objevil restauraci Panda!

 

Pepa už tady řádí přes měsíc a zatím nenarazil na nějaký velký průšvih. Jo nějaké ty řeči bude mít pořád, tu jeho nevymáchanou hubu mu asi nikdo jen tak nezavře, ale myslel si, že jsou na tom Budějce mnohem hůře. Zatím je ale spokojený. Tentokráte navštívil restauraci Panda v Dvořákově ulici.

 

Uzená polévka se jedla jedna báseň. Pepa má rád tyhle klasiky a je vždy potěšen, když mu je někdo stylově nabídne. Panda je krásná restaurace v suterénu s příjemným prostředím a jak vidno s dobrých kuchtíkem. To už se pozná na servírované polévce.

 

Jako druhé jídlo si dal vepřovou panenku s fazolkami a pikantním dipem. Tady možná to maso mohlo být trošíčku měkčí a ty fazolky jen o píď více usmažené, ale jinak není jídlu co vyčíst. Dip byl skutečně pikantní no a hranolky v normě, stejně tak jako porce.

 

Takže v Pandě krásná práce. Ne že by si Pepa z toho sedl na zadek, ale byl velmi spokojený. Proto to dneska bude vysoké hodnocení 8/10. Teď už nezbývá než čekat, jestli tuhle hranici někdo další přeleze. Laťka je skutečně hodně vysoko.

 

 

      Jihočeský kalendář akcí

      Generální partner

O nás

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace