SouthBohemiaEventsCalendar - your guide in South Bohemia for culture, events, travel and accommodation

Jih Noviny

JIHOČESKÝKALENDÁŘAKCÍ

Hody s plody podzimu proběhnou v Klášteře Borovany v sobotu 9. října

08.10.2021

Hody s plody podzimu proběhnou v Klášteře Borovany v sobotu 9. října

Přijeďte si užít pohodový den se vším, co k podzimu patří. Podzimní dobroty, moštování, šlapání zelí, čerstvé pečivo přímo z pece, komentovaná procházka klášterními zahradami, tradiční řemesla, kapely, divadlo pro děti a mnoho dalšího na vás čeká v sobotu od 10 hodin v klášterní zahradě.

Chybět nebude podzimní tvoření pro děti a výroba podzimních věnců, vaření s Pepou Nemravou, cimbálová kapela Slovácko mladší z Mikulčic, vokální Hlasoplet, kapela Dark Blue Elephants nebo divadlo Vojty Vrtka. Přímo na místě se bude moštovat a šlapat zelí, zahradník Pavel Chlouba vás provede klášterními zahradami, vyzkoušet si můžete tradiční řemesla nebo prověřit svou znalost hub v mykologické poradně.

Zahradu kláštera provoní dobroty ze zvěřiny, ryb, hub, jablek, hrušek, švestek, dýní a pečených brambor.  Borovanští pekaři roztopí pec Růženku a nesmíme zapomenou ani na dobré víno, burčák, či něco teplého na zahřátí. Program je připraven od 10 do 17 hodin, vstupné je zdarma.

Více na: https://www.borovansko.cz/kultura/calendar-detail/57-hody-s-plody-podzimu

 

      SouthBohemia Events Calendar

   

 General Partner

About us

 

This website uses cookies to provide services, personalize ads and analyze traffic. By using this website, you agree to this. More information