Jihočeský kalendář akcí - kultura, koncerty, zábava, sport, ubytování

Jih Noviny

JIHOČESKÝKALENDÁŘAKCÍ

The Dire Straits Experience zahrají v Českých Budějovicích již 20.února!

08.02.2019

The Dire Straits Experience zahrají v Českých Budějovicích již 20.února!

Slavná britská kapela The Dire Straits by v roce 2017 oslavila 40 let od svého založení. 40 let od doby, kdy první velký hit „Sultans of Swing“ obletěl zeměkouli a umístil se na prvních místech světových žebříčků. V 80. letech tyto hitparádové žebříčky ovládly další kultovní písně jako „Brothers In Arms“, „Money for nothing“, „Calling Elvis“,“Romeo and Juliet“,“Walk of Life“,“So far away“ a zasněná “Private Investigations“. Skladby Dire Straits patřily k nejoblíbenějším na televizním kanálu MTV, který jako první v 80. letech mapoval světovou hudební scénu.

Do Česka tento měsíc zavítají pokračovatelé této slavné kapely - britský projekt The Dire Straits Experience, kteří v rámci svého tour 2018 vyprodali pražskou Lucernu, KC Aldis v Hradci Králové a vídeňskou Stadthalle. Letos poprvé vystoupí v Českých Budějovicích, a to ve středu 20.2.2019.

Frontmanem kapely je Knopflerovi stylově velmi podobný kytarista a zpěvák Terence Rais. V sestavě působí držitel ceny Grammy Chris White, hrající na saxofon, flétnu a perkuse, který spolupracoval s Dire Straits Marka Knopflera v druhé polovině 80. let. Šlo o turné „Brothers in Arms“, „On Every Street“, alba „On Every Street“ a „On The Night“ a legendární koncerty „Live Aid“ a „Mandela“. Mimo to v nedávné době Chris White hostoval na dvou sólových deskách Knopflera. Vše o projektu naleznete zde www.direstraitsexperience.com.

Kultovní písně kapely Dire Straits v podání excelentních hudebníků – to je Dire Straits Experience. Již 20.2.2019 v Pavilonu  T1 na Výstavišti v Českých Budějovicích. Předprodej vstupenek probíhá v síti Ticketmaster, Oeticket a na portálech Goout, Smsticket a Vstupenkomat.

 

 

 

 

 

      Jihočeský kalendář akcí

      Generální partner

O nás

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace